Kezdőlap Rólunk Kreativitás elmélet – Bizniszkultúra Magyarországon

Kreativitás elmélet – Bizniszkultúra Magyarországon

 

Vállalkozásunk életében a fókusz mindig az embereken van, hiszen velük együtt működik oly sikeresen a cégünk stabilitásáért felelős gépezet.
Jogosan tesszük fel magunknak a kérdést, miszerint: Vajon minden ügyfelünk ideális? Cégünk munkatársai a maximumra törekednek, sőt a beszállítóinkkal is megtaláljuk a közös hangot?

A magyarországi cégek életébe beköszöntött a generációváltás folyamata, amely által kiderül, hogy cégünk sikeresen éli-e meg az átmenetet.
Egy jó vezető mindig nagy figyelmet szentel csapatának, hiszen együtt többet érhetnek el. Ön beszélget az alkalmazottaival? Elég innovatív az Ön által vezetett cég mentalitása? Piaci részesedése hány százalékát fedi le?
Ezeket a mérőpontokat elemezve arra juthatunk, hogy mindig van hová fejlődni.

Kép forrása: internet

Üzleti sikereink nagyban múlthatnak azon, hogy elég nyitottak, ambiciózusok, motiváltak vagyunk-e. Érdemes tudni, hogy a siker sokszor nem hozza meg számunkra a boldogságot, ám a boldogság sikeressé tehet Bennünket. Fontos opció, hogy legyenek ötleteink, keressük a kihívásokat, legyünk vidámak, motiváltak, mosolyogjunk, hiszen elsősorban Bennünket „vesz” meg a partner, ha igénybe veszi szolgáltatásainkat, esetleg termékeinket.

Minden közösségnek dinamikája van

Céljaink elérése érdekében elengedhetetlenül fontos a hit, – miszerint amit csinálunk sikeres lesz, – a csapategység megléte, valamint a tehetség, amely kézen fogja a lehetőségeket.
Folyamatosan képezni kell magunkat, terveket, ötleteket keresni és a megvalósításon munkálkodni.
A vállalkozásunk sikeressége érdekében nem csak fegyelmezettség, de eszközök is kellenek.
Az üzleti élet sokszor azonosítható egy hullámvasúttal, ám ha hibázunk, azonnal fel kell, hogy álljunk. Fontos, hogy komfortzónánkból kilépve mindig szem előtt tartsuk céljainkat, vízióinkat, tudván, hogy mit szeretnénk elérni karrierünket illetően.

Úgy tűnik, a siker összefonódik a cselekvéssel. A sikeres emberek folyton mozgásban vannak. Követnek el hibákat, de nem adják fel.”

Tisztelettel és üdvözlettel:
Zimacsek Márta PR ügynökség tulajdonos