Kezdőlap Rólunk Újabb mérföldkő, kitartani látszó lendület

Újabb mérföldkő, kitartani látszó lendület


Kitartani látszó lendület

A 2009-ben alapított, immár közel egy évtizede önálló, több sikeres üzleti évet felmutató Alföldi Régió Magazin Kft-t azzal a céllal hoztuk létre, hogy betöltsünk egy hosszú ideje fennálló űrt – miszerint szép kivitelben, igényes megjelenésben bemutassuk Kecskemét, illetve Bács-Kiskun megye gazdasági, közéleti szereplőit –, valamint életképes, nem tiszavirág életű orgánumot építsünk.

Az eddigi közel hatvan megjelenés során, több száz kisebb-nagyobb volumenű cég vezetője nyilatkozott a Magazin számára, majdnem mind a 119 település polgármestere beszámolhatott a helyi fejlesztésekről, valamint a hazánkban értéket reprezentáló sztárvilág szereplői is rendszeresen bemutatkoztak az újságunk hasábjain.

Az eddigi visszajelzések alapján kijelenthető, hogy a kiadványunk az olvasók és a vállalkozók körében egyaránt ismert, elismert, kikerülhetetlen sajtóvá, Magazinná vált.

Fontos számunkra a személyes emberi kapcsolatokon keresztül megvalósuló segítségnyújtás is – ezt az igényt a szakmában eltöltött évtized(ek) alatt elsajátított rutin segítségével tudjuk betölteni. Az ezidáig, a cégnél dolgozó munkavállalóink az itt megszerzett szakmai tapasztalatukkal nagymértékben hozzájárultak az üzleti partnereink előre meneteléhez is.

Sajtóorgánumként folyamatosan képviseltetjük magunkat a régió, a megye és Kecskemét eseményein.
Kiemelt feladataink közé tartozik a lakosság objektív tájékoztatása az aktuális hírekről, rendezvényekről.

Üzleti partnereink és olvasóink egyaránt számítanak ránk, szívesen és rendszeresen fordulnak hozzánk, várják a híreinket, szeretnek tőlünk tájékoztatást kapni. Igyekszünk minden információmorzsára odafigyelni, hogy korrekten és felelősségteljesen lássuk el az egyre növekvő feladatainkat.

Reklám ügynökséggé nőttünk

PR-ügynökségként az online felületeinken is képviseljük az üzleti partnereinket, akik között akadnak olyanok is, akiknek immár húsz éve élvezzük a megtisztelő bizalmát. Továbbra is célunk az is, hogy a kollégáink, „mentoráltjaink” tagjai is a belvárosi gyönyörű irodánkban egymással jó kapcsolatot ápolva segítsék a partnereink és egymás munkáját.


Történelmi megyeszékhelyen munkálkodunk

 

Az elmúlt esztendők aranybetűkkel íródtak be Kecskemét históriás könyvébe. A nagy volumenű beruházásoknak köszönhetően egyre több rendezvényre, sajtóeseményre kerül sor a „Hírös” Városban, amelyekről az Alföldi Régió Magazin is rendszeresen beszámol.

Bács-Kiskun megye dinamikusan fejlődik, ezért, hogy lépést tarthassunk a folyamatosan növekvő igényekkel, és továbbra is elláthassuk a feladatunk, illetve korrekt módon tudjuk eljuttatni az információkat a lakosság részére, szükségessé vált a kapacitásunk, humán erőforrásunk folyamatos fejlesztése is.

Vállalkozásunk már nyolcadik éve tevékenykedik az üzleti és közéleti szférában, így kitartó munkával elértük, hogy Bács-Kiskun megyében életképes sajtóorgánumnak számítunk, de csak úgy tudunk továbbra is a piacon maradni, ha tovább növeljük az üzleti partnereink és feladatköreink számát, ehhez pedig bővíteni kell a gépparkunkat, folyamatosan stratégiát kell újítanunk. Az elmúlt években erőn felül teljesítettünk, de fáradhatatlan munkánkat mindig elismerés övezte, ami nagy megerősítés a számunkra.

Képesnek érezzük magunkat arra, hogy türelemmel és kitartással menjünk tovább ezen az úton, még ha nem is a legkönnyebb utat választottuk: a szakmánkhoz szükséges ismeretek stabil biztonsága, a média világának szeretete kísér bennünket. Mivel már nagyon régen, kölcsönösen kialakult a bizalom Üzleti Partnereinkkel, bizton számíthatunk rá, hogy sokrétű feladatokkal látnak el bennünket olyannyira, hogy kapacitásunk határait súrolja az ellátandó munkák száma.

A cégünknél kialakult jó csapatszellem nagymértékben elősegíti a mindennapi együttmunkálkodást. A szakma természetéből adódóan fiatal kollégáinknak kulturált munkakörnyezetet és változatos feladat ellátást biztosítunk. A munkavégzésük során a személyiségük is megfelelően kibontakozhat, illetve az itt töltött idő alatt a kommunikációs, empatikus, valamint egyéb készségeik is rendkívül sokat fejlődnek.

Az Alföldi Régió Magazin Kft. szeretne Magyarország gazdasági életében továbbra is fontosabb szerepet betölteni, Bács-Kiskun megye életében hasznos vállalkozás lenni, illetve a társadalom megbecsült tagjaként továbbra is jó, precíz adófizető maradni.

 

Tisztelettel és üdvözlettel:
Zimacsek Márta lapigazgató