Kezdőlap Események Páratlan lehetőséget kínál a Linartech Autó Kft.

Páratlan lehetőséget kínál a Linartech Autó Kft.

A Linartech Autóház Kft. Toyota szalonjában igazán eseménydúsan telnek a napok, hiszen a jelenleg is zajló nyílt hét során a Toyota Selection limitált szériájának tagjait bevető áron vásárolhatják meg az érdeklődők.
A Selection autók olyan sajátosságokkal rendelkeznek, mint kétszínű fényezés, illetve könnyűfém tárcsa, valamint fekete dekor elemek a karosszérián.

„A Nyílt Hét során egyedi ajánlatokkal, vásárlási konstrukciókkal és egyedi árakkal várjuk az ügyfeleket. A Selection modellek limitált szériát képeznek a Toyotán belül, amelyek  Yaris, Auris és RAV4 mintadarabként találhatóak meg.
A Toyota történetében ez az első Nyílt Hét, a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően tértünk át a Nyílt Hétvégékről, erre az egész hetes rendezvényre.

Reményeink szerint ezzel a több napot magába foglaló eseménnyel egy kicsit jobban bekerülünk a köztudatba, nem régóta vagyunk jelen Kecskeméten, így szeretnénk, ha az emberek megismerhetnének bennünket”– nyilatkozta Magazinunknak Pécsi Gyula, a Linartech Autó Kft. üzletvezetője.

Azok, akik a hét folyamán ellátogatnak a Linartech Autóház Toyota szalonjába nem csak kedvezőbb áron vásárolhatják meg a Toyota Selection limitált szériájának kiváló autóit, de a Toyota ÉrtékŐr akciós finanszírozását is igénybe vehetik.

Az érdeklődők nem csak nézegethetik, de ki is próbálhatják a hibrid Auris, az 1,5-ös motorral rendelkező Yaris, valamint a dízeles RAV4 modelleket.