Kezdőlap Rendőrségi hírek BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

Az elmúlt 24 óra közlekedésrendészeti eseményei.

 

Megyénkben az elmúlt 24 órában 1 súlyos  sérüléssel járó, valamint 11 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Három gépjárművezetőt vér-vizelet mintavétel miatt állítottak elő a járőrök.

Egy 74 éves helyi férfi az általa vezetett Peugeot Zenit típusú segédmotoros kerékpárral Kecskeméten közlekedett 2018. augusztus 25-én 12 órakor. Haladása során a Tündérrózsa utcáról az 5314-es számú útra kanyarodott, amely során járművével elesett. A balesetet során a férfi súlyos sérülést szenvedett el.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. augusztus 25-én 6 óra 58 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 20 éves tázlári lakost. A férfit a Készenléti Rendőrség járőrei igazoltatták Kiskunhalason, amint az általa vezetett segédmotoros kerékpárral közlekedett. Az intézkedés során kiderült, hogy a Kiskőrösi Rendőrkapitányság 2018. szeptember 15-ig a járművezetéstől jogerősen eltiltotta.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrei 2018. augusztus 25-én 16 óra 45 perckor szabálysértési őrizetbe vették Cs. Gábort. A 18 éves helyi férfi Kecskeméten, a Zsinór utcában az általa vezetett személygépjárművel úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy őt a Kecskeméti Rendőrkapitányság 2018. július 11-én 5 hónap időtartamra jogerősen eltiltotta a járművezetéstől.