Kezdőlap ÉT-TRENDEK Met-Teller – Minden, ami hazai

Met-Teller – Minden, ami hazai

 

Kecskeméten, a Vacsi köz városrészben található Met-Teller Gasztro Konyha már 2 és fél éve működik a mai elvárásoknak és Mettler Zsolt – aki már 35 éve dolgozik a szakmában – üzletvezető szakmai igényének megfelelően. A Hírös Város egyik legnépszerűbb étkezdéje minden napra finom menüt tartogat, amelyben minden korosztály megtalálja a számára megfelelőt.

Mettler Zsolt a vendéglátás szakma iránti szeretete, a főzés öröme miatt alapította meg a konyhát, valamint az ételkiszállítás minőségének emelése is a legfőbb célkitűzések között szerepelt. Kezdetben csupán hárman dolgoztak együtt a vállalkozásnál, azonban mára már a piac és az igények folyamatos változása megköveteli az állandó bővülést és az újításokat.

A fő szempont természetesen az, hogy mindig a legfrissebb alapanyagok felhasználásával kerüljenek az asztalra az ételek, amelyek elkészítéséhez a megfelelő szaktudás is szükséges, hogy a vendégek olyan minőséget kapjanak, amellyel garantáltan elégedettek lesznek.

Naponta három fajta étel közül van lehetőség választani, amely egy levest és két különböző főételt foglal magába, illetve mindig van egy egészségesebb vonal is, amely általában salátát, szárnyas húst, halat egyéb más kímélő ételt tartalmaz leves nélkül.

A konyhára jellemző ízvilág a 35 éves tapasztalatot tükrözi, amely a különösen gondos elkészítési folyamatokban és a kiszállítás után is kiváló minőségben nyilvánul meg. A menübe egy-két különlegességet is csempésznek a konyha dolgozói, amelyek hazánkban nem fordulnak elő. Rendszeresen újabb és újabb elemek szerepelnek az étterem repertoárján, így mindig változatos kínálat várja a vendégeket.

A napi kínálat az étterem honlapján tekinthető meg, te papír alapon is lehetőség van tájékozódni az aznapi választékról. Az ételek előzetes telefonos egyeztetés alapján rendelhetők meg, akár saját ételes dobozban is, amennyiben igény van rá.

A jövő évben online rendelésre is lesz lehetőség a konyhánál, hiszen manapság már minden étteremnél elérhető ez a szolgáltatás, amely megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a vásárlást. Mindemellett a legfőbb célkitűzés továbbra is a gondos nyersanyagválasztás, a változatos étlap kialakítása, és a minőség megteremtése az étel kiszállításban.

 

Met-Teller Gasztro Konyha

Kecskemét, Vacsi köz

Tel.: +36 70 416-66-64

Email: [email protected]

További információ