Kezdőlap Kiemelt BALESET FELTÉTELEZETT OKOZÓJÁT KERESIK A RENDŐRÖK

BALESET FELTÉTELEZETT OKOZÓJÁT KERESIK A RENDŐRÖK

A kecskeméti egyenruhások a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosítása érdekében.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 03010/1368/2020. bűnügyi számon közúti baleset okozása vétség miatt indított nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. június 7-én 16 óra körül Kecskeméten, a Hosszú utcában – a Petőfi Sándor utca felől – közlekedett egy ismeretlen személy egy ismeretlen típusú segédmotoros-kerékpárral. A járművezető a Hoffman János utca kereszteződéséhez érve a részére kihelyezett “Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére nem adott elsőbbséget a jobbról érkező motorosnak. Az Aprilia vezetője vészfékezett, elesett, és ennek következtében megsérült.

A történtek után az ismeretlen motoros megállt, beszélt a sértettel, majd adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről.

A baleset feltételezett okozójáról egy térfigyelő kamera felvételt rögzített.

Kérjük, hogy aki képeken látható férfit felismeri, illetve az általa vezetett járműről, valamint a baleset bekövetkezésének körülményeiről információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.