Kezdőlap ÉT-TRENDEK Monarchia rétesek – egyedi receptúra, házias ízek

Monarchia rétesek – egyedi receptúra, házias ízek

Egy ízletes rétes kiadós lehet reggelire, tökéletes egy gyors ebédre, de desszertként családi ünnepekre, nyári baráti összejövetelekre is nyerő választás. Kecskeméten, a Monarchia Rétesház házias ízű finomságait mindenképpen érdemes megkóstolni, újra és újra megrendelni.

Januárban nyitotta meg kapuit a Szalagház mögött, a Kiskert téren található Monarchia Rétesház, melyet Csomós Éva tulajdonosnő álmodott és valósított meg. A hagyományos és különleges ízvilágú réteseket azonnal megszerették a vásárlók. A titok a rétesek egyedi receptúrájában, a kitűnő alapanyagok használatában és a gondos kivitelezésben rejlik, melyek kedves, családias kiszolgálással párosulnak.

– Egy 18 éve működő gödöllői rétesház receptúrája alapján sütjük helyben a házias ízű réteseinket. Mi nem húzott, hanem többszöri kézzel nyújtott, vastagabb tésztájú réteseket sütünk. A ropogós, leveles tésztát a számtalan hajtogatással érjük el. Leginkább a tiroli réteshez hasonlíthatók. A töltelékek is helyben készülnek, kizárólag természetes, adalék-és tartósítószer-mentes alapanyagokból, valódi túróból, mákból és gyümölcsből – részletezte Csomós Éva.

A vásárlók 13 féle ízű rétesből válogathatnak, melyek között vannak hagyományos és különleges ízek egyaránt. Kapható meggyes, mákos, mákos-meggyes, túrós, málnás-túrós, barackos-túrós, mangós-túrós, vaníliás-túrós, almás, almás-diós, málnás, szilvás és káposztás.

– A vendégeink körében jelenleg a málnás-túrós, és a mangós-túrós rétes a legnépszerűbb, de a többi is nagyon kedvelt. Kínálatunkat – a vásárlói visszajelzések, kérések alapján – folyamatosan bővítjük. A rétesek mellett már kaphatók kézműves aprósütemények, pogácsák, szilvás hájasok, túrós batyuk és frissítő italok, kávék. Hamarosan többféle desszert jellegű finomságot is felveszünk az étlapra, például különböző kekszeket, nápolyikat és házi készítésű süteményeket – árulta el a tulajdonosnő.

A Rétesházban helyben is elfogyaszthatók a rétesek, egyelőre a pultnál állva, de hamarosan asztalokat is kihelyeznek. A házias finomságokra megrendeléseket is fogadnak, akár nagyobb tételben rendezvényekre.

– Számunkra továbbra is a kiváló minőség a legfontosabb, ezért az üzletben a hagyományok tiszteletét, a kiváló ízek harmóniájával ötvözzük. Örömmel tapasztaljuk, hogy ennek meg van az eredménye, egyre nagyobb a törzsvásárlói körünk. Szívesen ajánlanak minket családtagjaiknak, barátaiknak, munkatársaiknak – mondta végül Csomós Éva.

Monarchia Rétesház

Kecskemét, Nyíl u. 4.

Rendelés felvétel: 06-76/454-465

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 8-17

Szombat: 9-13

FB: https://www.facebook.com/monarchiakecskemet/