Kezdőlap Kiemelt Baleseti összesítő Bács-Kiskun megyéből

Baleseti összesítő Bács-Kiskun megyéből

Az elmúlt 24 óra közlekedésrendészeti eseményei.

Megyénkben a rendőrök 2021. július 11-én 0 óra és 24 óra között egy súlyos és két könnyű sérüléssel járó, valamint négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A 4625-ös számú úton egy személygépkocsi közlekedett Tiszaalpár felől Kiskunfélegyháza irányába 20 óra 30 perc körül. A szemle adatai szerint a jármű 25 éves sofőrje előzésbe kezdett, és áttért a menetirány szerinti bal oldalra, azonban csak későn észlelte, hogy az előzött jármű balra kíván kanyarodni. A sofőr ekkor vészfékezésbe kezdett, amit a mögötte haladó másik jármű nem vett észre, ezért összeütköztek. A baleset során egy személy súlyos sérüléseket szenvedett.

Bácsalmás külterületén, az 5508-as számú úton délelőtt egy 24 éves nő közlekedett egy személygépkocsival. Az elsődleges információk alapján előzésbe kezdett, majd mikor visszatért a saját sávjába nekiütközött egy személyautó bal elejének. Az ütközés következtében a nő elvesztette az uralmat a jármű felett és fának csapódott. A baleset során könnyű sérülést szenvedett.

Fülöpszállás külterületén, az 52-es számú főúton egy 80 éves szolnoki lakos közlekedett személyautójával 13 óra 35 perc körül. A jármű eddig tisztázatlan okból áttért a bal oldani forgalmi sávba, és a szemből érkező kocsinak ütközött. A baleset következtében mindkét sofőr és egy utas is megsérült.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek elkerülése érdekében felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy minden esetben tartsák be a közlekedési szabályokat, mivel azok megszegése súlyos következményekkel járhat!

Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg vagy veszítsék életüket az utakon.

Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság!

                                                             … hogy mindenki hazaérjen!