Kezdőlap Kiemelt ASZTALITENISZ HÍREK

ASZTALITENISZ HÍREK

Férfi NB-2. Dél-Keleti csoport csapatbajnoki mérkőzés.

11. forduló:Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Kiskunmajsa AC.

2022.02.06 Kecskemét, Széchenyi sétány11. 16 óra

12. forduló: Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Újszászi Városi Vasutas SE

2022.02.06 Kecskemét, Széchenyi sétány11. 10 óra

11. fordulóban Hazai pályán fogadtuk a Kiskunmajsai csapatot. Pontegyenlőséggel a 4. helyen álnak a bajnokságban. szoros mérkőzés várható hiszen mindkét csapat tartalékosan tudott asztalhoz állni.

A párosok küzdelméből 1-1-t játszottak a csapatok.

Az egyéni első körben sikerült 3 mérkőzést magabiztosan megnyerni. Szűcs Bence az ellenfél legjobbja ellen maradt alul.

Az állás 4/2 a hazai csapatnak.

A második körben a Kiskunmajsaikat nem sikerült legyőzni csak Pávicsnak. így egyenlítettek.

Az állás 5/5.

A harmadikban körben kiegyenlíttet küzdelemben Gyetvai és Pávics nyert könnyedén. Szűcs helyére Mayer László állt be de vereséggel mutatkozott be, Jádinak se sikerült Ambrus Tímeát megállítani aki továbbra is veretlenűl állt a mérkőzésen Pont ugyan úgy mint Pávics.

Az állás 7/7.

A negyedik körben került sor a veretlenek mérkőzésére. Pávics Péter és Ambrus Tímea aki ez idáig vezeti az egyéni teljesítmények táblázatát. Most Pávics könnyedén 3/0 nyert ellene. A többi mérkőzés nagy küzdelmeket hozott Gyetvai döntő szettben tudta legyőzni Tanács Imrét. Jádinak nemsikerült Vargának borsot törni az orra alá 0/3. 9/8 hazai vezetésnél a az utolsó mérkőzésen Mayer László és Tanács Nóra játszott. Vagy döntetlen vagy hazai győzelem ez volt a tétje a mérkőzésnek. Mayernek egy szettet sikerült nyerni az ifjúsági lány válogatott ellen. 1/3.

Végeredmény 9/9.

Győztese, Kspari: Pávics Péter 4/4, Gyetvai Ákos 4/3, Jádi Dominik 4/1, Mayer László 2/0, Szűcs Bence 2/0. Páros: Pávics – Jádi 1/1, Gyetvai – Mayer 1/0.

Győztesek: Kiskunmajsa:Ambrus Tímea 4/3, Tanács Nóra 4/2, Varga Károly 4/2, Tanács Imre 4/1, Páros: Tanács Imre- Varga 1/0, Ambrus Tímea-Tanács Nóra 1/1

12. fordulóban Az Újszászi csapattal játszottunk 10 órai kezdéssel.

Már a párosoknál látszott hogy ma nagy arányú győzelem várható a számunkra. Tartalékosan érkezett az Újszász két játékosuk le betegedett.

A párosok után 2/0 a sparinak.

Az első egyéni körben Jádi Dominik borzolta egy kicsit a kedélyeket azzal hogy Katona Csaba ellen a döntő szettben tudott nyerni. A többiek magabiztosan nyertek. Nagy Sándornak nem okozott gondot Szűcs Bence ellen nyerni.

5/1 a Sparinak.

A második körben Gyetvai Ákos döntő szettben verte Nagy Sándort így minden mérkőzést a Sparisok nyertek.

9/1 a Sparinak.

A harmadik körben Pávics helyére Mayer László állt be. Mayer jó játékkal verte Leskót és ezzel ismét minden egyéni mérkőzést a Spari nyert.

13/1 a Sparinak.

A negyedik körben Nagy Sándor nyert Mayer László ellen a többiek hozták a meccseiket.

A végeredmény 16/2 a Sparinak.

Győztese, Kspari:Pávics Péter 2/2, Gyetvai Ákos 4/4, Jádi Dominik 4/4, Mayer László 2/1,                        Páros: Pávics – Jádi 1/1, Gyetvai – Mayer 1/1

Győztesek Újszász: Nagy Sándor 4/2, Leskó László 4/0, Katona Csaba 4/0, Kovács Szilárd 4/0 . Páros: Katona-Kovács 1/0, Leskó-Nagy 1/0

Fodor Miklós edző: nehéz nap várta a csapatunkra. Egy elmaradt mérkőzést is le kellet délután játszani a fiúknak. Az Újszász ellen kezdtek délelőtt, tartalékosan érkező Újszász nem okozott gondot, könnyedén könyvelhettük el a győzelmet. A délutáni mérkőzésen a csapatok összeállítása alapján reális eredmény született a döntetlennel. Pávics Péter továbbra is magabiztosan tudja hozni mérkőzéseit amelynek köszönhetően a fiataljainknak könnyebb játszani. A mai napon kiemelkedett Gyetvai teljesítménye 4 és 3 győzelme nagyon kellett a végeredményhez és döntetlenhez.

Folytatás Gyula ellen lesz itthon.