Kezdőlap Kiemelt Fabók Mancsi Bábszínháza a felnőtteket is elvarázsolja

Fabók Mancsi Bábszínháza a felnőtteket is elvarázsolja

Izgalmas vendégelőadásokkal várjuk gyerek és felnőtt nézőinket február 13-án vasárnap a Cirókában!
Délelőtt 10.30 órakor a Székely menyecske meg az ördög mulatságos történetét láthatja közönségünk, Fabók Mariann lenyűgöző előadásában.
Jellegzetes, ízes nyelvezetű, finom humorral átszőtt mesemondását már számos alkalommal élvezhették nézőink, gyerekeknek és felnőtteknek szóló darabokban egyaránt.
A dacos menyecskéről szóló fergeteges előadást ördög- szállta királykisasszonyok, ördögtől kapott ördögűző képesség, igaz mátkaság, s lakodalom is ékesítik! Mesénket 5 éves kortól ajánljuk.

19 órai kezdettel garantált jókedv, önfeledt kikapcsolódás várja azokat a felnőtteket, akik ellátogatnak a Ciróka Bábszínházba, az „Azért a kis bolondságért” című pajzán históriára. A magyar népi szerelmes történetek, szerelmi kiokosítók gyűjtéseiből készült produkció végigkíséri, hogyan lesz a szerelmi tűzkeresztségen éppen csak átesett leánykából e téren sokat tapasztalt, meglett asszony. A virágnyelven elbeszélt, legjobb ízű népi humorral fűszerezett történet fő témája
„Ádámságunk” és „Évaságunk” az emberi élet különböző szakaszaiban.
Fabók Mariann és Keresztes Nagy Árpád előadását 18 éves kortól ajánljuk! A produkció a Házasság hete és a Szerelmi kalandtúra programsorozatában is szerepel. Az előadásra érkező nézőinket édes meglepetéssel várjuk, és egy pohár finom borra is vendégeink
lehetnek! Ajándékként pedig kisorsolunk 10 db. páros belépőjegyet felnőtt sorozatunk következő
előadására. A kalandtúrán résztvevő párok emellett egy pecséttel is gazdagodhatnak.
Előadásaink védettségi igazolvány nélkül látogathatók!