Kezdőlap Hírek Kertépítés az álmok útján

Kertépítés az álmok útján

Egy szép, ízlésesen kialakított, jól átgondolt kert ma már bárki számára elérhető.  Bravik Zoltán kecskeméti kertépítő, két évtizede segíti, hogy megrendelőinek kerttel kapcsolatos álmai megvalósuljanak.

Egy praktikusan megtervezett kert nemcsak látványában gazdag, emeli a családi házak értékét, kiváló helyszíne közös
családi vagy baráti programoknak. Helyet ad akár konyhanövényeknek, vagy illatos virágkavalkádoknak is. 

Bravik Zoltán, a Bravik Kertépítő Kft.tulajdonosa már középiskolában elkötelezte magát a kertépítés mellett, tanulmányait is ezen irányban folytatta.A főiskolán kertészmérnökként diplomázott, majd szakmai tudását a növényvédelmi szakmérnöki szakkal bővítette.

Hozzáértő szakértelmét mutatja, hogy egy stabil alapokon működő céget tudhat magáénak, megbízható szakembergárdával. Korszerű gépparkkal, minőségi eszközökkel és alapanyagokkal dolgoznak. A cég ügyfélköre folyamatosan nő, nemcsak a régióból, hanem az ország távolabbi pontjairól is kapnak felkéréseket. Ígyaz elmúlt évben a hatékonyabb és gazdaságosabb kiszolgálás érdekében az egyéni
vállalkozói státuszát Kft.-re váltotta.

A kezdetektől arra törekszik, hogy mindenkor megtalálja a legoptimálisabb megoldást a megrendelők által elképzelt kert megvalósítására. Szolgáltatási palettája sokszínű, egy álomkert színvonalas megtervezésétől a kivitelezésig, vagy a kertek, tavaszi megújításában egyaránt kérhetőa segítsége.

Bravik Kertépítő Kft.Bravik Zoltán ügyvezetőTelefon: +36 30/229-33-76

Email: [email protected]www.facebook.com/bravikkert/