Kezdőlap Események A mai napon nyitotta meg kapuit az Essence férfi divat üzlet

A mai napon nyitotta meg kapuit az Essence férfi divat üzlet

 

Szeretettel várja a vásárlókat az Essence, amely ma reggel, 10 órakor nyitotta meg kapuit Kecskeméten, a Kisfaludy utca 5. szám alatt, a volt Géniusz étterem helyén, a Raiffeisen Bank mellett. Az üzlet vezetője, Krecsmarik Zsuzsanna nyilatkozott szerkesztőségünknek.

A sportosan elegáns, casual stílusvonal – amelyet a belvárosban található testvér üzlet, a Balance képvisel – továbbfejlesztésével valósult meg a magasabb árukínálattal és színvonallal rendelkező Essence megnyitása. Az egytől-egyig felső kategóriás, minőségi anyagból készült ruhák Németországból érkeznek. Az Európában piacvezető Wilvorst, és az Atelier Torino márkák, illetve a magyar készítésű ruhadarabok biztosítják a kifinomult, igényes öltözetet mindazok számára, akik esküvőre készülnek, vagy a „business look” megjelenést részesítik előnyben.

Az alkalmi és utcai viseletre egyaránt alkalmas dekoratív felsőkből, slimfitekből, öltönyökből, nadrágokból, bőrcipőkből, valamint kiegészítőkből a trendeknek, divatirányzatoknak megfelelő, széles körű választék érhető el az üzletben.

Amennyiben a vásárlónak az alkatából adódóan ellentétes, más típusú, fazonú anyagból készült ruhák testhezállóbbnak bizonyulnak, lehetőség van egyedi igényekhez igazodót megrendelni, illetőleg a cserében és a varratásban is segítséget nyújtanak a kollégák, akik a divat tanácsadásban is otthonosan mozognak.

Az üzlet célja, hogy ez a nívós város is potenciális kínálatot biztosíthasson az elegáns stílust kedvelőknek, illetve a Kecskeméten házasulandók is helyben megtalálhassák a szertartáshoz illő öltözetet az egész család és a násznép számára, melyhez a szintén a belvárosban, az Alföld Áruház földszintjén található Dress&Go is hozzájárul a fiatalabb generáció eleganciáját biztosítva.


Nyitva tartás                           

H-P: 9:00-18:00                      Facebook: Essence Kecskemét

Szombat: 9:00-13:00              Web: www.essencekecskemet.hu