Kezdőlap Események Látványos flashmobbal hívtak adományozásra az Ökumenikus Segélyszervezet futói

Látványos flashmobbal hívtak adományozásra az Ökumenikus Segélyszervezet futói

MEGOSZTÁS
Thuróczy Szabolcs, Kiss Gergely, Rátonyi Kriszta és Iain Lindsay brit nagykövet is a rászoruló gyerekekért állt rajthoz a mai maraton- és félmaraton futóversenyen.
Az Ökumenikus Segélyszervezet jótékony futói egyedülálló flashmobbal készültek a K&H Mozdulj! maraton- és félmaratonváltóra, hogy így buzdítsanak minél többeket adományozásra!  Az önkéntesek vasárnap a 1353-as adományvonal számjegyeit formázták meg a versenyközpont melletti téren. A nagyszabású figyelemfelhívó akcióhoz sok felnőtt és gyermek versenyző – köztük az Ökumenikus Segélyszervezet gyerekcsapata – csatlakozott az ismert közéleti személyiségek vezetésével.
Thuróczy Szabolcs színész, Kiss Gergely olimpiai bajnok vízilabdázó, Rátonyi Kriszta, műsorvezető az élőképet megelőzően maguk is rajthoz álltak a Segélyszervezet által támogatott gyermekekkel a 2 km-es minimaraton-váltóban, Iain Lindsay brit nagykövet pedig több diplomata társával együtt a 13:00-kor kezdődő 7 km-es félmaratoni váltón futott, viselve a Segélyszervezet jótékony futóközösségének mezét, rajta a 1353-as adományvonal számával és a „Ne csak szurkolj segíts!” felirattal.
Az akció része az Ökumenikus Segélyszervezet Felhőtlen gyermekkor kampányának, mellyel hátrányos helyzetű és bántalmazott gyermekek táboroztatásához gyűjtenek adományokat. A 1353-as adományvonal az egész országból hívható, és minden hívás 250 forint támogatást jelent.
MEGOSZTÁS