Kezdőlap Események Bűn- és baleset-megelőzési programokat tartottak Kiskunhalason gyerekeknek

Bűn- és baleset-megelőzési programokat tartottak Kiskunhalason gyerekeknek

A hétvégén több rendezvényen is a kiskunhalasi bűn- és baleset-megelőzési szakemberek, illetve a kapitányság rendőrei tartottak színes programokat a gyerekeknek.

Kiskunhalason, a Kunok Kunok szervezésében kétnapos rendezvényt tartottak a Sóstó partján. A rendezvényen a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság bűn- és baleset-megelőzési szakemberei, valamint a kapitányság egyenruhásai is részt vettek.

A gyereknap alkalmával a kicsiknek lehetősége volt ujjnyomatvételre, kisautókat tudtak kipróbálni és a bűn- és baleset-megelőzés témakörben beszélgettek a rendőrökkel, illetve tájékoztatták a 112-es segélyhívószámok használatáról az érdeklődőket.

Kunfehértón, a Kiskunhalasi Szilády Áron Református Kollégium Általános Iskolája gyereknapi majálist tartott, ahol több mint 500 gyerek volt jelen. A rendezvényen rendőrségi kutyás és motoros bemutató tartottak az egyenruhások. A nyár veszélyeivel kapcsolatban bűn- és baleset-megelőzési szakemberek tartottak előadásokat.

Balotaszálláson, az egyik óvodában tartottak gyereknapot, ahol a rendőrök ügyészségi feladatokkal készültek a kicsiknek és felhívták a figyelmüket a biztonsági közlekedésre.

(Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye.)