Kezdőlap Rendőrségi hírek KÉT AUTÓ – KÉT MEGYE

KÉT AUTÓ – KÉT MEGYE

Két órán belül a dunaújvárosi járőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint Dunaegyházáról lopott el két autót.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

 

Dunaegyházán, a Posta utcában parkoló nyitott Volkswagen Transporter típusú tehergépkocsit ismeretlen elkövető 2017. szeptember 30-án 4 óra körül ellopta. A gépjárművet a lopás során okozott műszaki hiba miatt hátrahagyták, de az autóból az autósrádiót, egy pendrive-ot, valamint készpénzt tulajdonítottak el. Az időközben helyszínre ért nyomozók az adatgyűjtés során egy 150 méterrel távolabb, a Táncsics Mihály utcában parkoló Fiat Brava típusú személygépkocsi lopásáról is értesültek.

Ezt követően kunszentmiklósi rendőrök azonnal elrendelték az autó körözését, amelynek köszönhetően két órával később, 9 óra 15 perckor Fejér megyében a dunaújvárosi járőrök elfogták a két gépjármű lopásával gyanúsítható – az ellopott autót vezető – 26 éves M. Zoltánt.

 

 

A lakcímmel nem rendelkező férfit kihallgatását után őrizetbe vették a kunszentmiklósi nyomozók, akik előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.