Kezdőlap Események Végletekig izgalmas mérkőzésen remizett a Scoregoal!

Végletekig izgalmas mérkőzésen remizett a Scoregoal!

Az újév első hazai mérkőzését játszotta a kecskeméti futsal csapat, és azonnal fő derbivel kezdett. Ugyanis a második helyezett Kincsem Lovaspark SE látogatott el a Hírös Városba, és egy végletekig izgalmas mérkőzésen igazságos pontosztozkodással ért véget az összecsapás.

Scoregoal Kecskeméti Futsal Club – Kincsem Lovaspark SE : 6-6 (3-5)

Igen rosszul kezdődött a mérkőzés a hazaiak számára, már az 5. percben 0-2-t mutatott az eredményjelző, Vörös Péter és Lovas Balázs gyors találataival mattolták Peltzer kapuját a vendégek. Ám a hazai alakulat nem esett össze, és egy szabadrúgás variációból Móra Viktor révén sikerült a zárkózás. Sajnos erre is volt válasza a Kincsemnek, Hámory került kihagyhatatlan helyzetbe és használta ki kegyetlenül a ziccert. (1-3) Futott az eredmény utána a Kecskemét, gyors indításokból próbált eredményt elérni, addig a vendégek rutinosan – több volt NB I-es játékos bevetésével – lassították a játékot és játszották az alapvonalat több –kevesebb sikerességgel. A 14. percben aztán egy újabb hazai támadás, majd átlövés, és Marozsi jól helyezkedve a kapufánál szépen pofozta be a labdát. (2-3) De az első félidő egyértelműen a Kincsemé volt, hiszen újra villant Vörös Péter, és újra két gól közötte. (2-4) Móra újabb szabadrúgásával csökkent a vendégek előnye (3-4), de a félidő vége előtt 20 másodperccel egy hazai figyelmetlenség és újra kettő közte a különbség. (3-5)

A második etap 2 hazai góllal indult, előbb Sallai Bence szép passzából Marsa volt eredményes, majd egy kapu előtti kavarodást használt ki a nagy kedvvel játszó Móra. (5-5) Megjött a hazai szurkolók hangja. Őrült utolsó 15 perc kezdődött az eddig sem unalmas mérkőzésen. Előbb egy kecskeméti kapufa, majd egy Kincsem kapufa ugrasztotta ki a szurkolókat üléseikből. Mindeközben Peltzer mutatott be jó néhány bravúrvédést, addig a másik oldalon az újabb lövések centikkel kerülték el a kaput. Igen izgalmasra sikerült a mérkőzés ezen szakasza, de ebben az őrült hajtásban is tudott villanni a rutinos Vörös Péter, újra megszerezve csapatának a vezetést. (5-6) Ekkor még 10 perc volt hátra a meccsből, és jött újra Móra, aki a 32. percben megszerezte maga 4., csapatának a 6. gólját. (6-6) Az utolsó 3 percre ezzel az állással fordultak a felek, és emellett mindkét gárdának 5-5 szabálytalansága gyűlt ki. Borotvaélen táncoltak a csapatok, egy apró hiba, és megpecsételhették volna csapatuk eredményességét. Ugyan az utolsó percben még az egyik oldalon és a másik oldalon is volt egy –egy kihagyhatatlannak tűnő ziccer, de az eredmény végül nem változott.

Góllövők: Móra (4), Marozsi (1), Marsa (1)

Koós Károly vezetőedző:”Teljesen más arcát mutatta a csapat ezen a mérkőzésen, támadásban nagyon sok szép és leginkább eredményes begyakorolt játékot produkáltak a srácok, azonban védekezésben, és ott is az első félidőben gyermeteg hibákat vétettünk. De minden dicséretet megérdemelnek a srácok, nagyon mélyről jöttek vissza, és végig partiban voltak a nagyon jó játékerőt képviselő Kincsemmel szemben. Nem mellesleg igazán közönségszórakoztató derbit láthattak szurkolóink.”

Sportbaráti üdvözlettel:

Dr. Vercz Tamás

Ügyvezető elnök

Scoregoal Kecskeméti Futsal Club