Kezdőlap Hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2019. március 6-án 0 óra és 24 óra között hét esetben összesen 18 külföldi férfit tartóztattak fel Bátmonostor, Tompa, Hercegszántó és Kelebia közigazgatási területén. Az afgán és szír állampolgárokból álló csoportok jogellenesen lépték át az államhatárt, ezért az egyenruhások visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A tegnapi napon nyolc személyt fogtak el, illetve hat előállításáról intézkedtek. Közülük öten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos és két könnyű sérüléssel járó, valamint tizenhárom anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Baján, a Madách Imre utcában közlekedett a Szent László utca irányából 15 óra 20 perckor egy helyi nő kerékpárral. A rendelkezésre álló adatok szerint a Kölcsey Ferenc utca kereszteződéséhez érve a részére kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a védett úton közlekedő Toyota Corolla típusú személygépkocsinak, ezért összeütköztek. A baleset következtében az 53 éves biciklis – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérüléseket szenvedett.